Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ՝ 1 ձու 1 բաժակ կաթ 1 բաժակ ալյուր 300 գ սուլուգունի 30 գ կարագ Պատրաստման եղանակը՝ 1.Ձեռքի հարիչով ձուն հարել: 2.Կաթը լցնել և նորից հարել: 3.Ավելացնել ալյուր և ամբողջը հարել: 4.300գ սուլուգունի քերել: 5.Քերած պանիրը խմորի մեջ դնել: 6.Թավան կարագով պատել, խմորը դնել և տապակել ցածր կրակի վրա, մինչև որ կարմրի: 7. Հետո մյուս կողմի վրա շրջել և տապակել մինչև պատրաստ լինելը: Բարի ախորժակ
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3