👍😋
ՑՈՒԿԱՏՆԵՐ - ԲՈԼՈՐ ՄՐԳԱՏԵՍԱԿՆԵՐԻՑ ԵՍ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՄ ՆՈՒՅՆ ՁևՈՎ..../ խնձոր, տանձ, ծիրան, թուզ, դեղձ. գիլաս. բալ և այլն... Պատրաստում եմ նույն ձևով ու նույն չափաքանակով---- 3 բաժակ պեսոկ + 1բաժակ ջուր+ 0,5-1թեյի գդալ լիմոնի աղ- Ջուրն ու պեսոկը խառնում եք իրար հետ և դնում մարմանդ կրակին --- հենց սկսում է եռալ մեջը լցնում եք լիմոնի աղը և պտուղները- առանձին-առանձին---և եփում երկու կողմից-Շատ չեփեք որ պտուղնոերը չլխկվեն --հետո հանում եք դնում սկուտեղի մեջ--վրան լցնում մի քիչ սիրոպից/ օշարակից/--------- կամ թողնում եք հենց այն տարրայի մեջ որի մեջ որ եփվել է 1 օր--օրվա մեջ երկու անգամ տեղում շրջում եք--Որից հետո հանում եք ու շարում պոդնոսի մեջ կամ լիստի վրա- Երկու օրը մեկ լիստը փոխում եք և չրերը շրջում տեղում որ հակառակ կողմից էլ չորանան- մինչև ամբողջապես չորանալը- Ցանկալի է որ չորանան ոչ արևի տակ, այլ քամհարվող տեղում դրված....Չորանալուց հետո հավաքում եք ապակե բանկայի մեջ--- Պետք է ուշադիր լինեք որ լավ չորանա, այլապես կարող է բորբոսնել խոնավությունից- Տոնական սեղաններին մատուցում եք տարբեր տեսակներից իրար կողքի գեղեցիկ շարված-
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 37