1 բաժակ Ալյուր - 1 բաժակ Աղ - 1/6 թ/գ Վանիլին1/6թ/գ. Կրեմ Սլիվկա, շաքարի փոշի Վանիլին - 1 թ/գ Պատրաստումը Խմոր Ջուրը, կարագը և աղը դնել ոչ ուժեղ կրակի վրա, սպասել մինչև եռա: Հենց սկսի եռալ՝ ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել:Երկու րոպե կրակի վա բովել խմորը ու վերցնել կրակի վրայից: Թողնել խմորը մի քիչ սառի և հերթով ավելացնել ձվերը: Գցել մեկը, խառնել այնքան մինչև ստացվի համասեռ խմոր, այնուհետև հաջորդը: Խմորը, կլորավուն կամ երկարավուն ձև տալ 📷️ինչպես նախնտրում եք: Ջնարակ՝ (սերուցքով կամ թթվասերով) Սերուցք ֊250մլ Շոկոլադ ֊250գ Կակաո ֊4ճ/գ Շաքարավազ ֊ 4ճ/գ Թթվասեր ֊4ճ/գ Կարագ ֊50գ Կոնյակ ֊1ճգ📷
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3