#belkoutest ՏՈՐԹ «ՇՈԿՈ -ԴՐԱԽՏ»... Ձու-2 հատ Շաքարավազ- 1 բաժակ Կեֆիր- 300 մլ Բուսայուղ - 35 մլ Կակաո - 2 ճաշի գդալ Սոդա - 1 թեյի գդալ Ալյուր - 2 թեյի բաժակ Վանիլին - կես թեյի գդալ Աղ - 1 պտղունց.. ԿՐԵՄ: 1 տուփ խտացրած կաթ 250 գր -կարագ Վանիլին...ըստ համի Շոկոլադե քերուկ.... վրան ցանելու համար... Ձուն աղը և շաքարավազը միասին հարել.... Կեֆիրի մեջ ավելացնել սոդան և սպասել որ փրփրի... Ձվիև շաքարավազի խառնուրդին ավելացնել բուսայուղը և հարել...ավելացնել կեֆիրը և նորից հարել...Որից հետո ավելացնել մաղած
Жареные пирожки Молоко 400 мл Мука ~ 550 гр Дрожжи 1 ч. л Соль 2 ч. л Растительное масло 4-5 ст. л Начинка: Картофельное пюре с обжаренным луком и укропом Приготовление: В тёплое молоко добавить дрожжи, соль, перемешать, просеять муку (примерно 150 гр), убрать опару в тёплое место на 10 минут, чтоб дрожжи начали действовать. Затем в опару просеять оставшуюся муку и замесить мягкое тесто, добавить растительное масло и вымешивать тесто ещё 3-5 минут. Накрыть крышкой и дать те
#belkoutest Հետաքրքիր և համեղ այսպիսի մի կերակրատեսակ !!!-- Կարտոֆիլը մաքրում ենք կեղևից , լվանում, չորացնում և корейский գազարի գործիքով (օգտագործելով 3-4 հատ) ստանում բարակ շերտեր--- Լցնում ենք ամանի մեջ, վրան ավելացնում 1-2 հատ ձու և 3-4 ճաշի գդալ աղացած պաքսիմատ, աղ և սև պղպեղ--- մասսան խառնում ենք և տապակում ձեթ լցրած թավայի մեջ----երկու կողմից----Կարտոֆիլի շերտերը տեղափոխում ենք մատուցվող ափսեի մեջ վրան վարդի տեսքով շարում կիսալուսնաձև կտրատված պոմիդորի շերտերը, մեջտեղի մասում դնում նախօրո
#belkoutest ՏՈՐԹ "ՍԿՅՈՒՌԻԿ" 250 գրամ կարագ 1,5 բաժակ շաքարավազ 4 հատ ձու 1 ճաշի գդալ քացախ 0,5 թեյի գդալ սոդա 4 ճաշի գդալ մածուն 3 ճաշի գդալ կակաո 1 բաժակ բոված ու աղացած պնդուկ կամ ընկույզ /ես ընկույզ եմ օգտագործել/ 2 - 2,5 բաժակ ալյուր ԿՐԵՄ: 1 բաժակ կաթ 2 ճաշի գդալ ալյուր 1 բաժակ շաքարավազ 250 գրամ կարագ... Կես թեյի գդալ վանիլին... Կարագն ու շաքարավազը լավ հարել,մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը, ավելացնել քացախի մեջ լուծված սոդան, մածունը կակաոն և ալյուրը...Հարել.....Լցնել յուղաթուղթ դրված կլոր ֆորմայի
Համեղ աղցան.........հեշտ և արագ.. 😀👍👇👇👇👇 . Հազար/մարոլ/- կես կապ Տավարի խաշած միս -300 գրամ Գազար-1 հատ Կանաչ սոխ- մի քանի ճյուղ Աղ... սև պղպեղ Ձեթ-1 ճաշի գդալ Ազնվամորի /մալինա/ - 1 ճաշի գդալ Կտրատել....խառնել իրար...համեմել և մատուցել Բարի ախորժակ...
ԿԻևՅԱՆ ՏՈՐԹ.....Торт Киевский Кара Д П ԽՄՈՐԸ : 8 ձվի դեղնուց , 2 բաժակ շաքարավազ , 2 բաժակ թթվասեր ,1թեյի գդալ սոդա , 1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ , 100գրամ կարագ և 2,5-3 բաժակ ալյուր . Խմորը բաժանում ենք երկու հավասար մասի ու թխում 2 կորժ... Բեզե: Ուրեմն մեջտեղի բեզեն ու տորթը զարդարելու բեզեն պատրաստում ենք առանձին.. 4 ձվի սպիտակուց , 1 բաժակ շաքարավազ, մի պտղունց լիմոնի աղ... .Թխում ենք բեզեն կորժի չափով 120 աստիճանի տակ 1 ժամ 15 րոպեից -- 1,5 ժամ . Նորից 4 ձվի սպիտակուց , 1բաժակ շաքարավազ մ
ԲԵԶԵ- ից ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՆՔ ԱՅՍՊԻՍԻ ՁՄԵՌ-ՊԱՊԻԿՆԵՐ ՈՒ ՆՎԻՐՈՒՄ ԲՈԼՈՐԻՆ😀😀😀👍✌️ նայեք տեսանյութը....👇👇👇 https://www.youtube.com/watch?v=vodK4Ap38gY
ՄԵՐ ԱՎԱՆԴԱԿԱՆ ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽԱՌԸ ԹԹՈՒՆ.....😋 😋 😋 👍 ✌ https://ok.ru/group53878268624994/album/53878277079138/883563563874
Հավի մսով և լոլիկներով անչափ համեղ խորոված Բաղադրիչներ հավի փափկամիս - 900 գր լոլիկ չերրի - 300 գր Մարինադի համար՝ մեղր - 1 թ/գդ կետչուպ - 50 գր մանանեխ - 1 թ/գդ սոյայի սոուս - 1 ճ/գդ աղ - 1 թ/գդ Պատրաստման եղանակ Հավի փափկամիսը լվանում ենք, չորացնում և խորանարդաձև կտրատում։ Միսը լցնում ենք ամանի մեջ։Պատրաստում ենք մարինադը։ Ամանի մեջ ենք լցնում կետչուպը, մանանեխը, մեղրը, աղը և սոյայի սոուսը։Մարինադը լցնում ենք մսի վրա և լավ խառնում ենք։ 2 ժամով զով տեղ ենք դնում, որպեսզի միսը մարինացվի։Միս
ԿԵՂԾ ՀԱՎԻ ՏՈՏԻԿՆԵՐ ... Բաղադրիչներ՝ 250 գրամ ալյուր, կեֆիր՝ 0,75 բաժակից — 1 բաժակ, սոդա 1/2 թեյի գդալ, դանակի ծայրով աղ, 500 գրամ հավի մսի ֆարշ (+1 սոխ, աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի), 1 տուփ աղի ձողիկ, տապակելու համար բուսական յուղ։ Պատրաստումը Հունցում ենք խմոր կեֆիրից, սոդայից, աղից և ալյուրից։ Խմորը պետք է լինի փափուկ և չընկնի ձեռքի միջից։ Բացում ենք խմորը 1մմ հաստությամբ և 3սմ լայնությամբ շերտերի ենք բաժանում։ Ֆարշը լավ խառնում ենք, որպեսզի այն լավ կպնի։ Այժմ վերցնում ենք աղի ձողիկները, ֆա
Show more
Սովետական Հայաստանի տաս կոպեկանոց թոթոլ, թռփոշ բուլկի։ 2ձու, 0,5լ կաթ, 1 դրոժ, 11գ փխրեցուցիչ, 200գ պեսոկ, 200գ ձեթ, մի պտղունց աղ, 1060գ ալյուր, չամիչ՝ ըստ ցանկության ։ Կաթը գոլացնել, որից մի փոքր վերցնել դրոժը բացելու համար։ Սա թողնել ուռի։ Ձուն հարել(ձեռքի հարիչով) մի պտղունց աղով, ավելացնել պեսոկը, ձեթը, գոլ կաթը և դրոժով բացված կաթը, մաղել փխրեցուցիչն ու ալյուրը խմորի մեջ, շաղախել։ Չամիչը չմոռանաք։ Ծածկել ցելոֆանով և սրբիչով, տեղափոխել տաք տեղ։ Ես ջեռոցը մի փոքր գոլացրեցի ու ճանապարհեցի այնտեղ։ Ուռելուց հետո մի անգամ իջեցնել։ Երկրորդ անգամ գնդիկներ անել,ծածկել մինչև ուռի, ձու քսել, թխել 200° ի տակ։ Տաք տաք շաքարաջուր քսել վրձինով։ Բարի ախորժակ ։ Տեսանյութը՝ հղումով։
VAHE  EV  VANUHI MELQONYAN
  • 0
MANVEL PETROSYAN LOLA BADALYAN
3 May 2019
Sirelis.sovetakan.miutyan.jamanak.pxrecucich.chkar
  • 5
Գոհար Ֆահրադյան
3 May 2019
  • 0
Наталья Долготер
3 May 2019
Пожалуйста на русский рецепт переведите,я думаю это вкусняшки
  • 0
Susanna Avetisyan
  • 0
Susanna Avetisyan
  • 0
Susanna Avetisyan
  • 0
K Gh
4 May 2019
  • 1
Aramayis Davityan
  • 0
Log in or sign up to add a comment