Предыдущая публикация
ინგრედიენტები:
ფქვილი 600 გ
წყალი 220 გ
მარილი
ფქვილი მოათავსეთ ჯამში. დაასხით ნელ- ნელა წყალი და მოზილეთ ცომი. მიიღებთ ცომს ,რომლსაც აკლია წყალი. არ დაუმატოთ არაფერი . გააგრძელეთ ზელა. ცოტა ხანში გუნდა შეიკვრება . როცა გუნდა შეიკვრება და პრიალა გახდება ,გაახვიეთ ცელოფანში და შედეთ მაცივარში 1ღამით. მეორე დღეს კი მოამზადეთ ხინკალი.
გაბრტყელების დროს ფქვილის ხმარება არ უნდა


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 26