Паста с анчоусами и оливками
Количество порций: 2-3 шт.
Ингредиенты:
Спагетти — 225 г
Оливковое масло — 6 ч. л.
Чеснок — 4 зубчика
Соль, перец — по вкусу
Филе анчоуса — 6–7 шт.
Каперсы — 60 г (по желанию)
Консервированные томаты — 200 г
Оливки или маслины — 60 г
Сыр — 50 г
Консервированный тунец — 140 г (по желанию)
Приготовление:
1. Спагетти отправьте в кипящую подсоленную воду и варите на 1 минуту меньше, чем указано на упаковке. 4 ложечки масла разогрейте на сковороде. Добавьте измельченный чеснок, анчоусы и по вкусу щепотку перца. Жарьте минут 5, помешивая, на среднем огне. Добавьте измельченные каперсы и оливки.
2. Помидоры разомните руками и выложите на сковороду. Томите на медле
Жарым түн.
Yйүбүздø кичинекей ширин баламдын ыйы угулду, жолдошум экөөбүз тен ойгонуп кеттик ангыча эле баламдын атасы акырын көзүн ачып баламдын жанына келип:
- Ыйлаба шириним, мынаа мен жанындамын, апанды ойготуп ийбе кYндYз тынбай иш кылат чарчап калган, эс алып алсын, а мен сени апандан да көбүрөк жакшы көрөм козум"- деп алаксытып балабызды кучагына алды. . .
Муну тыншап жаткам мен дүйнөдөгү эн бактылуу инсан экенимди сезип жылмаюуу менен уйкуга кеттим . Баарыбызга бактылуу уй булоо насип кылсын жараткан Аллаh субахан уа таала