Інгредієнти:
Картопля - 20 штук,
Фарш - 350-400 грам,
Яйце - 1 штука,
Цибулина - 1 штука,
Вершки - 200 грам,
Вершкове масло - 70 грам,
Сіль та перець - за смаком
Масло рослинне - пару ст. ложок,
Вода - 50 мілілітрів.Картоплю промити та очистити. Бажано, щоб картоплини були приблизно однакової форми. Вирізати серединку. Противопригарне деко змастити рослинною олією і викласти в нього картоплю отвором вгору.Фарш (яловичий, свинячий, курячий або суміш яловичини зі свинячим) викласти в миску. Вбити в нього яйце, додайте спеції, посолити і поперчити. Цибулину очистити, нарізати невеликими кубиками. У фарш можна додати сирої нарізаної цибулі, а можна його попередньо обсмажити на рослинній олії до прозорості.Перемішати і готовим фаршем начинити картоплю.У сковороді розтопити вершкове масло, додати вершки, перемішати і прогріти. До кипіння не доводити. В деко з фаршированою картоплею влити воду і олійно-вершкову суміш.Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Нет комментариев