Інгредієнти:
Гриби печериці 500 г
Свинина м'якоть 380 г
Сир Пармезан 35 г
Сіль щіпка
Перець чорний мелений щіпка
Олія оливкова 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Спосіб приготування:
Для приготування запечених фаршированих шампіньйонів нам знадобиться свинина м'якоть, свіжі шампіньйони, цибуля ріпчаста, сіль, чорний мелений перець, сир пармезан, оливкова олія.
У печериць акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок. Ніжки нам не знадобляться, а ось із капелюшків знімаємо шкірку.Свинячу м'якоть пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, ріпчасту цибулю подрібнюємо, з'єднуємо з фаршем, солимо й перчимоПеремішуємо фарш У кожний капелюшок печериці викладаємо м'ясний фарш з гіркою, надаючи їм вигляд кульки. Збризкуємо нафаршировані гриби оливковою олією. Сир пармезан натремо на дрібній терці, розкладаємо натертий сир на кожен гриб, намагаючись максимально покрити м'ясний фарш Запікаємо в розігрітій до 200 °С духовці близько 20 хвилин (можна під грилем). Подаємо запечені фаршировані печериці гарячими відразу після приготування.
Нет комментариев