Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Любанскі раён уражвае шматлікіх гасцей сваімі непаўторнымі краявідамі Густыя косы хваёвых лясоў, якія абрамляюць азёры і рака, нікога не пакідаюць раўнадушным. Для таго каб адпачыць, атрымаць зарад бадзёрасці і новых сіл, сюды прыязджаюць не толькі жыхары Беларусі, а і расіяне, жыхары іншых краін. Гасцінная Любаншчына надоўга застаецца ў памяці кожнага. Захаванне гэтай лясной прыгажосці, ахова зялёных багаццяў ад пажараў — адны з кірункаў дзейнасці Любанскага лясгаса. Пра тое, чым сёння можа па праве ганарыцца ўстанова, "ЗВЯЗДА" папрасіла расказаць дырэктара Любанскага лясгаса Сяргея ШУЛЯКОЎСКАГА.
⠀ Ингрeдиенты нa 3 л. банку: помидоры 3 шт.- сладких перца 4 зубчика - чеснока 4 шт.- луковицы 1 шт.- горький перец ⠀ Маринад: 1 л. - воды 1 стакан - масла 1 ч. л. - соли 3 ст .л. - сахара 6 горошин - перца 6 шт.- лавровых листьев 1/2 ст. 6% - уксуса ⠀ Приготовление: Уложить в банки помидоры, болгарский перец, разрезанный вдоль на 4 части (вместе с семенами), лук, порезанный кольцами, чеснок, 1 небольшой стручок горького перца. Залить кипящим маринадом, слить его и снова вскипятить. Снова залить кипящий маринад, накрыть стерилизованными крышками и закатать. Перевернуть вверх дном и оставить до полого охлаждения. Если Вам нравятся рецепты, присоединяйтесь к моей груп