Автор - Таня Білобабченко
Необхідні продукти:
- фарш 300 гр (у мене свино-говяжий);
- яйця 3 шт;
- сир твердий 100 гр;
- цибуля (лук) 3 шт;
- 2 картоплини або кабачок;
- майонез, сіль, перець.
Спосіб приготування:
1) у фарш додаємо 1 дрібно (мелко) різану цибулю (можна на м’ясорубку), 1 яйце, сіль, перець за смаком. Добре все вимішуємо.
2) яйця варимо, ріжемо, додаємо до них трохи майонезу. Цибулю підсмажуємо на олії, викладаємо на паперовий рушник (бумажное полотенце), щоб забрати лишню олію. Кабачок і сир тремо на дрібну (мелкую) терку.
3) збираємо «гнізда», з фаршу формуємо кульки (шарики) і трохи (немного) їх розминаємо так, щоб по краю був ніби бортик. Викладаємо начинку: цибулю (я ще додавала і моркву), яйця з майонезом, кабачок, твердий сир, зверху робимо сіточку з майонезу. Для зручності (удобства) фарш відразу викладаємо на деко(противень), а потім начинку. Випікаємо в духовці при 180 градусах близько пів години (около пол часа), до золотистого кольору сиру.
Начинку можна будь-яку на свій смак, я написала як варіант. Добре в цій страві почувалися б шампіньйони, в мене їх не було.
«Гнізда» добре смакують як в гарячому так і в холодному виді. Можна подавати як окрему страву або з гарніром (у мене був рис).
Смачного!!!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев