Автор - Таня Білобабченко
Необхідні продукти: 4 відварені яйця; 4 варені картоплини; 1 немаленька цибулина; баночка шпротів (у мене була 240 гр, можна і меншу); 50 гр. сиру; сіль, перець, майонез за смаком.
Спосіб приготування: цибулю ріжемо дрібними кубиками, картоплю і яйця теж ріжемо кубиками. Шпроти ділимо на 4-5 частин. Все перемішуємо, додаємо за смаком сіль, перець. Додаємо олію зі шпрот і декілька ложок майонезу.
Перед подачею на стіл викладаємо у будь-який салатник і зверху тремо на дрібну терку сир. Прикрашаємо на свій смак.
Я зробила камінці з крабових паличок, з кропу – водорості, з вареної моркви –
рибок.
СМАЧНОГО!!!

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев