Предыдущая публикация
Հավի կրծքամիսը մի օր առաջ համեմում ենք, կտրատում եք ձեր նախընտրած ձևով, հետո հաջորդ օրը թաթախում եք սկզբից ալյուրի հետո հավկիթի հետո եգիպտացորենից պատրաստված փաթիլների մեջ որի մեջ ավելացրել եմ կարմիր քաղցր ու կծու պղպեղներ գեղեցիկ կարմիր գույն ստանալու համար:
Հավի կրծքամիսը համեմել եմ սոխ ու սխտորով, կարմիր կծու պղպեղով, կարրիով, քիմյոն, բահարատով:
Միանգամից կարելի է մեծ չափաբաժնով պատրաստել ու դնել սառցախցիկ:
ՈՒտելուց առաջ տապակում ենք առատ բուսայուղի մեջ
Նկարում դեռ հում վիճակում է:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 6