We use cookies to improve our service for you.
You can accept them or configure them yourself. More information
Дзень 2. О Марыя, Цябе Бог у сваім бязмежным Провідзе захаваў быццам містычную арку ад сусветнага патопу зла. Будзь побач з намі ў хвіліны выпрабаванняў і падтрымай нас сваёю ласкаю, калі грэх і каварства гэтага свету будуць намагацца ахапіць нас сваёю падступнасцю і звесці з добрага шляху. Вітай, Марыя (3 разы) Хвала Айцу... Маліся за нас, Беззаганная Панна. Каб сталіся мы годнымі абяцанняў Хрыстовых. Молімся. Божа, Ты праз Беззаганнае Зачацце Найсвяцейшай Панны Марыі падрыхтаваў годнае месца прабывання для свайго Сына, а праз будучыя заслугі смерці Хрыста захаваў Яе ад усялякага граху, дзякуючы Яе заступніцтву дазволь і нам прыйсці да Цябе з чыстым сэрцам. Праз Хрыста, Пана нашага. Амэн.
У скарочанай форме да нас звяртаюцца "айцы марыяне". Аднак, поўная назва нашай кангрэгацыі гучыць так — "Кангрэгацыя айцоў марыянаў Беззаганнага Зачацця НПМ". Запрашаем разам з намі духоўна падрыхтавацца да ўрачыстасці Беззаганнага Зачацця НПМ, молячыся навэннай. Дзень 1. О Марыя, Тваю беззаганную чысціню, вечна жывую і пастаянна збаўляючую, сімвалізаваў гэты дзівосны куст, што палаў на гары Сінай, які гарэў, але не згараў. Моцаю гэтай ласкі Беззаганнага Зачацця падтрымлівай нашае цяжкое змаганне за чысціню сэрца, думак і ўчынкаў, каб мы пераможна ўмелі пераадольваць усялякія пачуццёвыя слабасці, што вядуць да граху. Вітай, Марыя (3 разы) Хвала Айцу... Маліся за нас, Беззаганная Панна. Ка
Слова "адвэнт" мае лацінскае паходжанне і азначае "прыйсце". Гэта літургічны перыяд у Касцёле, калі веруючыя рыхтуюцца да прыйсця Збаўцы Езуса Хрыста. Гэта час падрыхтоўкі, каб годна сустрэцца з Ім. Падрыхтоўка адбываецца на розных узроўнях у жыцці веруючага чалавека. Прыйсця Месіі людзі чакалі доўгі час. Хрыстос сам кажа ў Евангеллі тым людзям, якія мелі магчымасць сустракацца з Ім: "Шчаслівыя вочы вашыя, таму што бачаць, і вушы вашыя, таму што чуюць. Бо сапраўды кажу вам: многія прарокі і справядлівыя хацелі ўбачыць тое, што вы бачыце, і не ўбачылі, і пачуць тое, што вы чуеце, і не пачулі!" (Мц 13,16-17). Езус сам добра ведаў, што Яго чакалі. У нашым жыцці мы чакаем кагосьці ці чагосьці.
І Нядзеля Адвэнту Езус сказаў сваім вучням: Як было ў дні Ноя, так будзе і ў час прыйсця Сына Чалавечага. Бо, як у дні перад патопам елі, пілі, жаніліся і выходзілі замуж аж да таго дня, калі Ной увайшоў у каўчэг, і не ведалі, пакуль не прыйшоў патоп і не забраў усіх: так будзе і ў час прыйсця Сына Чалавечага. Тады двое будуць у полі: адзін будзе ўзяты, а другі пакінуты. Дзве будуць малоць на жорнах: адна будзе ўзятая, а другая пакінутая. Таму чувайце, бо не ведаеце, у які дзень Пан ваш прыйдзе. Бо ведаеце, што, калі б гаспадар дому ведаў у якую варту прыйдзе злодзей, дык не спаў бы і не даў бы падкапаць дом свой. Таму і вы будзьце гатовыя, бо Сын Чалавечы прыйдзе ў тую гадзіну, калі вы не
I воскресенье Адвента Мф 24, 37-44 Время Адвента начинает новый литургический год. И начало года еще больше подчеркивает то, что мы слышим от Господа все последние месяцы: посреди того океана зла и скорби, который бушует совсем рядом и за которым умудряемся с большим или меньшим спокойствием наблюдать, посреди в буквальном смысле моря тьмы, Господь возвращает нас к подлинному смыслу всей человеческой истории и каждой человеческой жизни. И вера говорит нам, что жизнь человека и история мира не завершатся в полной бессмысленности распада всех отношений, но встречей с Богом, который постоянно стремится восстановить человека и человечество в отношениях с Собой. Эти отношения - причастность
1 Нядзеля Адвэнту — ,,ЧУВАЙЦЕ" У першы тыдзень Адвэнту запальваем свечку ПРАРОЦТВА. Яна сімвалізуе прароцтва Старога Запавету аб прыйсці Збаўцы. ,,І пойдуць многія народы і скажуць: Прыйдзіце, і ўвойдзем на гару Пана... і навучыць Ён нас сваім шляхам, і мы пойдзем Ягонымі сцежкамі. Бо з Сіёну выйдзе Закон, і слова Пана з Ерузалема. І будзе Ён судзіць плямёны, і асудзіць многія народы..." (Іс 2, 1-5)
Show more
About group
приглашаю делиться Божьим Словом, размышлять над ним, можно размещать проповеди, фото, видео, что касается веры и любви к Богу .