გთხოვთ დაალაიკეთ ამის დასაწერად ბევრი ვიწვალე და თუ აიღებთ წყარო მიუთითეთ.ესეიგი დავიწყოთ.
ვიღებთ ტაფას და ვდებთ გაზზე.ვაყრათ შაქარს ოღონდ ანუ ორი ბანანისთვის .(ფოტოზე მიხვდებით როგორც ქვევით ფოტოზე ნახეთ).და დავადებთ ბანანებს ამ შაქარს.ცოტა ხანი დაველდოებით სანამ არ შეიბრაწება ლამაზად.ტკბილ ცომს გავაკეთებთ(ამის გაკეთება უნდა იცოდეთ).ავიღებთ ჯამისებურ თეფშს და შიგნით ჩავასხავთ რძეს.შემდეგ კი ამ რძეს ერთ კვერცხს დავუმატებთ.ავთქვიფავთ და ამ ტკბილ ცომს (ოთხკუთხედათ დაჭრილს) ჩავდებთ ამაში.ეს ხომი მამას შეიწოვს და შემდეგ ამვოიღებთ ბანანსაც.ბანანს გადავახვეთ ტკბილ ცომს როგორც შაურმას ახვევენ.შემდეგ ისევ ტაფა გვჭირდება ტაფაზე დავადნობთ ცოტაოდე კარაქს და იმაზე დავდებთ ჩვენს გაკეთებულ ბანანის კერძს და სემდეგ ესეც რომ შეიბრაწება შეგვიძლია მოვასხათ რამე გემრიელი და მივირვათ კარგათ.მადლობთ ვინც წაიკითხეთ.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев