Після Валерії Тимошенко у бій вступає Паша Гонда із Сваляви, що на Закарпатті. Він пропонує приготувати традиційні в його краях тушковані лопатки. Ні, це не маленькі лопати, це не каша з сокири, а їжа зі стручкової спаржевої квасолі. Готується насправді досить легко, без заморочок. Але результат! Мммм! Я кілька днів ходив пришелешений несподівано приємним смаком. Шлунок скаже велике дякую, коли ви його почастуєте саме цим закарпатським смаколиком. Складники легко купуєте у ближньому супермаркеті: заморожена спаржева квасоля доступна всім.
Отже, вперед. Готуємо, куштуємо, пишемо свої враження! Якщо будете дотримуватися моїх порад і Пашиної рецептури, у вас обов'язково вийде смачна страва! Дивіться уважніше та не забувайте ставити лайки-вподобайки.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев