Ամերիկացի հայտնի բուսաբոիյժ Դ. Ս. Ջարվիսը` ուսումնասիրելով սննդամթերքի տեսակների բաղադրությունները, հատուկ տեղ է հատկացրել խնձորի քացախին: Այնուհետ իր ոչ պակաս հայտնի "Մեղրը և մյուս բնամթերքները" գրքում ներկայացրել է քացախի ճիշտ պատրաստման բաղադրատոմսը և կիրառման կարգը տարբեր նպատակներով:
Օրինակ #Նիհարելու, ճարպերը հալեցնելու համար քացախը պետք է հետևյալ կերպ օգտագործել.
👌2 թեյի գդալ քացախը խառնել 1 թեյի բաժակ ջրի մեջ և խմել օրը 3-4 անգամ` ուտելուց հետո: Արդյունքը նկատելի է դառնում 2 ամիս հետո:
👌Նաև կարող եք քացախ օգտագործել ամբողջ տարվա ընթացքում` յուրաքանչյուր 20 օրը մեկ 5 օր դադար տալով: Քացախը, սակայն, պետք է բնական լինի: Օրը 2-3 անգամ ուտելու ընթացքում (կամ ուտելուց հետո) 1 թեյի բաժակ եռացրած ջրի մեջ 2 թ/գ քացախ եւ 1-2 թ/գ մաքուր մեղր ավելացրեք եւ խմեք այն:
👌Խնձորի մաքուր քացախի դեպքում հակացուցումներ գրեթե չկան: Միայն պետք է ուշադիր լինեք խոցային հիվանդությունների, բարձր թթվայնության դեպքում:
Վերջերս Վանաձորում հյուրընկալել էին մի կենսաբանի տուն, ով մանրամասն ներկայացրեց քացախի այդ բաղադրատոմսով պատրաստման ողջ գործընթացը և արդեն պատրաստի արտադրանքը: Այն այժմ կարող եք պատվիրել մեր կայքում. https://aqlor.am/քացախ_ջերվիսի_բաղադրատոմսով Հեռ.՝ (077) 69-49-07
Գործում է առաքում:
#Ջարվիս #քացախ #նիհարել
https://aqlor.am/%d6%83%d5%a5%d5%bf%d6%80%d5%be%d5%a1%d6%80%d5%ab-%d5%b4%d5%a9%d5%a5%d6%80%d6%84%d5%b6%d5%a5%d6%80%d5%a8/
https://aqlor.am/%d5%b0%d5%ab%d5%be%d5%a1%d5%b6%d5%a4%d5%b8%d6%82%d5%a9%d5%b5%d5%b8%d6%82%d5%b6%d5%b6%d5%a5%d6%80%d5%ab-%d5%bd%d5%b6%d5%b6%d5%a4%d5%a1%d5%af%d5%a1%d6%80%d5%a3-%d5%b0%d5%a1%d5%a6/
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев