5 правил, як готувати в електричній духовці:
✅ На середньому рівні приладу відбувається обігрів зверху і знизу, тому він підійде практично для будь-якої страви.
✅ Для довгого тушкування страви варто розміщувати ємність на нижній полиці, спочатку виставивши мінімальну температуру.
✅ Запікання м'яса / риби і випічку здоби краще проводити в 2-х режимах: спочатку встановити високу температуру, в кінці - нижчу.
✅ Не варто нескінченно відкривати дверцята духової шафи для контролю готування, цим можна порушити процедуру готування. Краще спостерігати через оглядове віконце.
✅ Перед початком приготування варто досконально вивчити рецепт, щоб вибрати потрібний режим готування для отримання ідеального блюда.
Сучасні моделі електродуховок обладнані корисними опціями «по-повній», за допомогою яких можна з легкістю спекти / стушкувати як екзотичні, так і традиційні страви.
Основні режими готування в електропристроях:
✅ Верхній і нижній жар. Стандартне готування, яке оптимально підходить для випікання пирогів або запікання м'ясних делікатесів.
✅ Верхній / нижній жар + вентилятор. Являє собою швидку підготовку і дозволяє приготувати продукти на 2-х листах одночасно.
✅ Кільцевий нагрівач + вентилятор. Супер-прискорене приготування на 3-х піддонах.
✅ Гриль. Розроблено для запікання невеликих, тонко нарізаних м'ясних чи рибних шматочків.
✅ Підігрів. Встановлюється невисока температура (50-60°С), можна розігріти приготоване раніше блюдо.
✅ Розморожування. Дозволяє швидко і безпроблемно розморозити м'ясо, овочі, ягоди для подальшої готування.
Удачних покупок і робочої техніки!
Для ремонта духовки необхідні спеціальні навики і досвід роботи. Майстри в сервісному центрі "Техсервіс" відремонтують вашу техніку👍швидко, якісно, а найголовніше - недорого!
☎ Зв'язатися з нами: +38 (098) 505-0101 або на сайті🌎 techservice.vn.ua 🏢 Адреса: м.Вінниця, вулиця Костянтина Василенка, буд. 16, 4 поверх (в будівлі швейної фабрики Поділля)
⏰ Працюємо для Вас: пн-пт з 9:00 до 18.00, сб з 10:00 до 15:00
⠀
#РемонтБытовойТехники #Техсервис

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев