(Кабатлап куям)
Камыр өчен кирәк була (төче камыр)
1 стакан кайнап торган су
Ярты стакан көнбагыш мае
1 чәй калагы майонез
Тоз
Чеметеп кенә песок
+Калган йомырка сарысы бар иде
Он салып камыр басам,иң элек калак белән басам, аннан кул белән, аннан камырны ял иттерәм.
Эчлек өчен
Тавыкның түш итен вак итеп турыйм
Суганны блендр белән ваклатам
Икесен бергә кушып берәр сәг тотам
Бәрәңгене вак итеп турыйм
Тоз, борыч, укроп орлыгы салып эчлекне богатам
Камырны вак кисәкләргә бүлеп җәям дә эчлек салып, бөреп пешерергә куябыз. Мин пешеп җитәрәк шулпа салам тишегеннән. Рәхәтләнеп пешерегез.
Авт. Марьям Миннегулова
____________________
Элеш, мелкий пирог.
Требуется для теста (пресное тесто)
1 стакан кипящей воды
Полстакана подсолнечного масла
1 чайная ложка майонеза
Соль
Щепотка сахара
+Оставались желтки яиц, добавила их
Всыпаю муку и замешиваю тесто, сначала лопаткой, потом руками, потом раскатываю тесто.
Для начинки
Нарезаю куриную грудку мелкими кубиками
Лук измельчаю блендером
Соединяя их вместе, держу по часу
Картофель мелко нарезаю
Приправить начинку солью, перцем, семенами укропа
Раскатываем тесто на мелкие кусочки, выкладываем начинку и ставим запекаться. Я после приготовления через пробку наливаю бульон. Готовьте с удовольствием.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3