Камыр өчен:
- 4 йомырка
- 100 гр шикәр комы(песок)
- 100 гр он.
- 1 чәй калагы камыр көпшәкләндергеч(разрыхлитель)
- 2 аш кашыгы көнбагыш мае
- 2 аш кашыгы кайнар су.
Йомыркага шикәр комы салып миксер белән күпертәбез.Йомырка ак төскә кергәнче.Камыр көпшәкләндергеч (разрыхлитель) белән онны бергә бутап, йомыркага салып акырын гына болгатабыз, астан өскә таба.Соңыннан, май белән кайнар суны салып болгатабыз да, пергамент җәелгән табага салабыз.180-200 градуста пешерәбез.Тиз пешә, 10-12 минутта.Духовкага да карый,озак яки тиз дә пешәргә мөмкин. Духовкадан алгач, пергаментын алып, икенче пергаментка төрәм.Шулай ук тастымалга төреп куябыз.Бисквит суынсын өчен.Ул арада крем ясыйбыз.
Крем өчен:
200 гр сливки 33%
150 гр творожный сыр
70 гр сахарная пудра.
Барысын бергә миксер белән болгатабыз.Бертөрле масса барлыкка килгәнче.
Суынган бисквитка кремны ягып, рулетны төреп суыткычка куябыз.Үзегез теләгәнчә бизи аласыз.Чәйләрегез тәмле булсын!
Авт. Айзиля Рахматуллина
***************
Для теста:
- 4 яйца
- 100 гр сах.песок
- 100 гр муки
- 1 ч.л. разрыхлителя
- 2 ст.л. подсолнечного масла
- 2 ст.л.горячей воды.
Яйца с сахаром взбиваем миксером до тех пор пока яйца не станут белыми. Муку смешиваем с разрыхлителем, добавляем в смесь и аккуратно перемешиваем. Затем заливаем горячую воду и под.масло, перемешиваем. Противень застилаем пергаментом. Выпекаем при 180-200 градусах. Готовится быстро, примерно 10-12 минут.
С готового теста снять пергамент и завернуть в другой пергамент. Бисквит заворачиваем в полотенце, чтобы остыло.Тем временем делаем крем.
Для крема:
200 г сливок 33%
150 г творожного сыра
70 г сахарной пудры.
Перемешиваем все вместе миксером.До образования однородной массы.
На остывший бисквит намазываем крем, заворачиваем рулет и ставим в холодильник.Вы можете украсить его по своему усмотрению.Приятного чаепития!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев