1 кг грушага 1 кг шикэр комы алдым , шикэр комын 3 кэ булэм , бер олешен грушага салып болгатып куям, бераз суы чыккая утка куеп 5 мин кайнатам , сундереп суытам , икенче кабат утка куеп 5 минут кайнатам , икенче олеш шикэр комын салып болгатып куям , суынгач оченсесендэ нэкь шулай эшлим , 5 минут кайнатам , шикэр комын салам ,шикэр комы болганып беткэнче болгатырга кирэк . Яна агызган бал шикелле була , тэмлееее !!!
Авт. Рамзиля Хазиева
**********
1кг груши 1 кг сахара.
сахар делим на три части,
1 часть размешиваем с грушей, оставляем ло выделения сока, 5 мин. кипятим, оставляем остывать, второй раз кипятим еще 5 мин., добавляем 2 часть сахара, даем остыть, 3 часть повторяем, 5 мин кипятим, добавляем оставшийся сахар, размешиваем до растворения сахара. Будет как мед.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев