Пешермәгән булсагыз тииз арада пешереп ашагыз әле😇😅😉Ай ,бер генә кисәк белән чикләну мөмкин тугел!!!😋.
Пирог өчен камыр ясыйбыз:
200 сыер маен булмә температурасында йомшартабыз,
1 йомырка сытабыз,
150-200 гр шикәр комы,
камыр көпшәкләндергеч 10гр,
он!
Камыр әзер булгач суыткычка куеп торабыз! Эчлеккә нинди җимеш саласыгыз килә шуны саласыз, иңң тәмлесе , яңа өзеп алып кергән квра җиләге 😋😋😋😋🤪Камырны майланган табага җәеп, бортлар ясап, эчлекне тезәбез дә духовкага озатабыз! Якынча 40 мин пешә, пирог пешеп чыккач өстенә кибет каймагы бн шикәр комы болгатылган массаны сылыйбыз!!! 👍 Пирог суынгач тәмләп, кайнар , мәтрушкәле, бөтнекле, юкәле, карлыган, җиләк яфраклары бн ясалган чәй эчәргә!!!🤭😇😉😅🤗🤗🤗☕
Гульчачак Каримуллина
****
200 г размягченное масло, 1 яйцо, 150 - 200 г сахара, разрыхлитель 10 г, мука. ставим в холодильник. готовим начинку- любые ягоды.на сковородку раскладываем тесто делая бортики + начинка и в духовку примерно на 40 мин. потом сметана + сахар , заливпем пирог. охлаждаем
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 6