Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
թթվասեր - 4 ճ.գ.
մայոնեզ - 4 ճ.գ.
ձու - 2 հատ
ալյուր - 9 ճ.գ.
պանիր ՝ ըստ ճաշակի
երշիկ ՝ ըստ ճաշակի
պոմիդորներ - 2 հատ
Պատրաստման եղանակը
Խառնել թթվասերը , ձվերն ու ալյուրը :Խառնուրդը լցնել թավայի մեջ, որը նախապես յուղված է :
Երշիկն ու պոմիդորները կտրատել դնել խմորի վրա :
Լցնել մայոնեզ:
Քերիչով անցկացնել պանիրն ու լցնել երշիկների , պոմիդորների վրա :
Պիցցան դնել կրակին եվ կափարիչը պինդ փակել :
Տապակել 5-7 րոպե:


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев