Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
Կաթնաշոռ - 600 գ.
ձու - 2 հատ
սպիտակաձավար - 2 ճ.գ.
ալյուր - 2 ճ.գ.
աղ - 2/3 թ/գդ
վանիլային շաքար - 1 տուփ
Չամիչ - մի բուռ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն հարում ենք , ավելացնում կաթնաշոռը, սպիտակաձավարը, ալյուրը, աղը, վանիլինը։
Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, ավելացնել չամիչն ու թողնել 30 րոպե։
Զանգվածից շոռակարկանդակներ ձևավորել, ալյուրի մեջ գլորել և տապակել թավայի մեջ։
Կարելի է մատուցել թթվասերի, մեղրի, խտացրած կաթի, մուրաբայի հետ։
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев