Բաղադրիչներ
նեխուրի արմատ - 600-700գ
ցուկինի - 300-400գ
մեծ չափի գլուխ սոխ - 2 հատ
սխտոր - 2 պճեղ
կոճապղպեղի արմատ - 3-4 սմ
կոկոսի կաթ - 400մլ
կարրի համեմունք - 1 թ/գ
ձիթայուղ
աղ, պղպեղ
համեմ
Պատրաստման եղանակը
Նեխուրը մաքրել։ Կտրատել 100գ 1սմ կողմով խորանարդիկներ։
Նման կերպով կտրատել նաև 100գ ցուկինին։
Մնացած ցուկինին և նեխուրը ուղղակի կտրատել։
Սոխը, սխտորը և կոճապղպեղը մաքրել և մանրացնել։
Կաթսայի մեջ լցնել ձիթայուղը, տապակել սոխը, սխտորը և կոճապղպեղը 1 րոպե։
Ավելացնել ցուկինին և նեխուրը, խառնելով տապակել ևս 5 րոպե։
Ավելացնել կարրին և աղը։
Լցնել 500մլ եռման ջուր, ծածկել կափարիչով և եփել 15 րոպե։
Թավայի մեջ տաքացնել մի փոքր ձիթայուղ, լցնել մանրացված նեխուրը և տապակել 5 րոպե։
Աղ և պղպեղ անել, ավելացնել ցուկինիի խորանարդիկները, տապակել ևս 3-4 րոպե։
Բլենդերում մանրացնել բանջարեղենը կոկոսի կաթի հետ, աղ և պղպեղ անել։ Հասցնել եռման աստիճանի։
Մատուցել բանջարեղենով և համեմի տերևներով։
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев