Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
Կարտոֆիլ - 500 գ.
Սերուցք - 100 մլ.
Կաթ - 100 մլ.
Սխտոր - 1 պճեղ
Կոշտ պանիր - 50 գ․
մշկընկույզ - 0,5 թ/գդ.
աղ, պղպեղ
կարագ - 10 գ.
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստել սոուսը - սերուցքը խառնել կաթի հետ, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, աղը, պղպեղը և մշկընկույզը:
Կարտոֆիլը մաքրել,կտրատել բարակ շերտերով
Կարտոֆիլը երեք շարքով դասավորել կարագապատ ֆորմայի մեջ, վրան լցնել սոուսի մի մասը, ապա շարել մնացած կարտոֆիլը։
Լցնել մնացած սոուսը:
Ֆորման ծածկել փայլաթիթեղով և թխել մինչև 180°C տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե։


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев