Բաղադրիչներ
սպագետտի - 400 գ
խոզապուխտ - 200 գ
սերուցք 22% յուղայնությամբ - 150 մլ
հում դեղնուց - 2 հատ
քերած պարմեզան - 50 գ
ձիթայուղ - 2 ճ.գ.
ռեհան - 2 ճյուղ
թարմ աղացած սև պղպեղ
աղ
սխտոր
2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
Եռացնել 2,5 լիտր ջուր,ավելացնել աղ և եփել սպագետտին։ Եփել մակարոնեղենը ըստ փաթեթի ցուցումների, մինչև փափկի, մոտ 6-7 րոպե,ապա ջուրը թափել։
Խորը տապակի մեջ տաքացնել ձիթապտղի յուղը և տապակել կտրատած սխտորը 30 վայրկյան։ Ավելացնել մանրացված խոզապուխտը և եփել 3 րոպե:
Դեղնուցները խառնել սերուցքին և հարել։ Ավելացնել աղ, թարմ աղացած սև պղպեղ, քերած պարմեզան և մանր կտրատած ռեհանը, մանրակրկիտ խառնել։
Սպագետին տեղափոխել խոզապուխտով տապակի մեջ, ավելացնել սերուցքը խառնել և տաքացրել 2 րոպե,վերցնել կրակից թողնել 5 րոպե և կարող եք մատուցել։


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев