Բաղադրիչներ
Յուղոտ սերուցք - 400 մլ.
Դեղնուց - 4 հատ
շաքարավազ - 70 գ.
վանիլային շաքարավազ - 1 թ.գ.
շաքարավազ - 20 գ.
Պատրաստման եղանակը
Սերուցքը լցնել կաթսայի մեջ ու հասցնել եռման, բայց չեռացնել։ Կրակից հանել։
Դեղնուցներով ամանի մեջ ավելացնել շաքարավազը և խառնել։
Բարակ հոսքով դեղնուցներին շաքարավազով տաք սերուցքը ավելացրեք անընդհատ խառնելով։
Լցնել կերամիկական կաղապարների մեջ և ուղարկել 100C տաքացրած ջեռոց 40-60 րոպե։
Կենտրոնացեք ձեր ջեռոցի վրա, եթե ջեռոցը թույլ է, ապա կարող եք այն դնել 120C։
Պատրաստ լինելուց հետո ամբողջովին սառեցրեք և առնվազն 3 ժամ դրեք սառնարանում։
Կրեմ-բրյուլեի կաղապարները 5-7 րոպե դրեք ջեռոցում՝ամենաբարձր ջերմաստի տակ և հեռացրեք կաղապարները, հենց որ մակերեսի գույնը փոխվի:


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев