Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
Նոր կարտոֆիլ - 500 գ.
սամիթ - 1 փունջ
թթվասեր - 150 գ.
սխտոր - 4 պճեղ
կարագ - 50 գ.
աղ - 1 թ.գ.
սև պղպեղ - 0,5 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը եփել։
Սամիթը, սխտորի պճեղներն ու համեմունքները մանրացնել, ամեն ինչ խառնել թթվասերի հետ։
Թավայի մեջ ավելացնել կարագը և տապակել կարտոֆիլը միջին ջերմության վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը 5 րոպե:
Այնուհետև կարտոֆիլին ավելացնել թթվասերի սոուսը, խառնել, կրակը նվազագույնի հասցնել և անընդհատ խառնելով մոտ 3 րոպե եփել կարտոֆիլը։
Այս ընթացքում այն կհագեցվի թթվասերով ու սամիթի ու սխտորի բույրով։ Թթվասերի, սխտորի, աղի և սամիթի քանակը կարելի է կարգավորել ըստ ձեր ցանկության։


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев