Բաղադրիչներ
կարմիր քաղցր պղպեղ – 6 հատ
1 գլուխ սոխ
մաղադանոս – 1 փունջ
խճողակ – 600գ
կիսաեփ բրինձ – 150գ
քաղցր պղպեղ – 1 թ/գ
սխտոր – 3 պճեղ
յուղոտ թթվասեր – 350գ
տոմատի մածուկ – 100գ
աղ․ սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կտրատել պղպեղների վերին մասերը կափարիչի նման, հանել միջուկը։
Սոխը և մաղադանոսը մանր կտրատել, խառնել խճողակին։
Ավելացնել բրինձը, աղը, պղպեղը և մի քանի գդալ սառը ջուր։
Լցոնել պղպեղները, փակել վերին մասերը կտրած <<կափարիչով>>, տեղավորել կաթսայում ուղղահայաց դիրքով։
Լցնել 200մլ ջուր, եփել 30 րոպե։
Սխտորը անցկացնել մանր քերիչով, թառնել թթվասերի, տոմատի մածուկի, աղի և պղպեղի հետ։
Թթվասերային սոուսը լցնել պղպեղների շուրջը, եփել ևս 10 րոպե։
Մատուցել տաք վիճակում։


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев