Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
տավարի լյարդ - 0.5 կգ.
ձու - 2 հատ
ալյուր - 1 բաժակ
սոխ - 1 գլուխ
աղ - 1 թ.գ.
սև պղպեղ՝ըստ ճաշակի
խմելի սունելի - 1թ.գ.
Պատրաստման եղանակը
Լյարդը լվանալ և կտրատել ոչ մեծ կտորների :
Աղալ սոխի հետ կամ հարել բլենդերով :
Խորը ամանի մեջ խառնել ֆարշը , ձուն , աղն ու պղպեղը :
Ավելացնել ֆարշին ալյուրը :
Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղը:Ֆարշից գդալով դնել թավայի մեջ , տապակել մոտ 3 րոպե երկու կողմից :


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев