Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
բազուկի տերև - 1 կապ
խաշած սիսեռ - 1 բ.
սոխ - 1
լոլիկ - 1
պճեղ սխտոր - 2
չամիչ - ½ բ.
ձիթայուղ
չորացած լավաշ
քրքում
քիմիոն
ուրց
կարմիր և սև պղպեղ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Մանրացնել, ապա խաշել բանջարը քիչ ջրով:
Սոխարածի վրա ավելացնել մանրացված լոլիկը, ապա ճզմված սխտորը համեմունքների հետ խառնած:
Սառչելուց հետո, խառնել սիսեռը, բանջարն ու չամիչը:


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев