Բաղադրիչներ
շերտավոր խմոր - 500 գր․
կարտոֆիլ - 2-3 հատ
տավարի փափկամիս - 400 գր․
գլուխ սոխ - 2-3 հատ
բուսայուղ - 2 ճ․գ․
քացախ - 2 ճ․գ․
ջուր - 0,5 բաժակ
մաղադանոս, համեմ - 0,5-ական
աղ, սև պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մարինադը պատրաստելու համար քացախը , ջուրը և բուսայուղը խառնել իրար։
Միսը փոքր կտորներով կտրատել , դնել մարինադի մեջ , աղ ու պղպեղ ցանել և թողնել 2 ժամ մարինացվի։
Խմորը բացել , բաժանել 2 մասի , մեկը մի քիչ մեծ , մյուսը փոքր։
Մեծ կտորը փռել ջեռոցի յուղած տապակի մեջ այնպես , որ եզրերը ծածկի տապակի կողքերը ։
Վրան փռել նախապես խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը , օղակաձև կտրատած սոխը , մարինացված միսը , կտրատած կանաչին ։
Ծածկել խմորի մյուս կեսով , կոքերն ամրացնել ։
Վրան քսել հարած ձու։
Ջեռոցը տաքացնել 180 C, թխել կարկանդակը մինչև պատրաստ լինելը։


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев