👫 БУКВОГРАММА ➡ https://bit.ly/2MERR37 🔶 Вы готовите ребенка к школе и хотите, чтобы первый год обучения прошел легко и без стресса? 🔶 У ребенка не получается чисто выговаривать буквы, быстро запоминать стихи, связать буквы в слоги и начать читать? 🔶 Нужно скорректировать проблемы в школьном обучении: частые ошибки при письме, сложности в чтении, задержка или отставание речевого развития, нет интереса к занятиям или не достает усидчивости? 🔶 Хотите помочь ребенку научиться легко общаться с
Молитва перед исповедью преподобного Симеона Нового Богослова. "Боже и Господи всех! Всякаго дыхания и души имый власть, Един исцелити мя могий, услыши моление мя, окаяннаго, и гнездящагося во мне змия наитием Всесвятаго и Животворящаго Духа умертвив потреби: и мене нища и нага всякия добродетели суща, к ногам святаго моего отца (духовнаго) со слезами припасти сподоби, и святую его душу к милосердию, еже миловати мя, привлецы. И даждь, Господи, в сердце моем смирение и помыслы благи, подобающия
В жизни есть только два пути – путь добра и путь зла, и каждый выбирает один из них. ~ Свт. Лука Войно-Ясенецкий
Молитва с утра 🙏✨ К Тебе, Владыко человеколюбче, от сна востав, прибегаю, и на дела Твоя подвизаюся милосердием Твоим, и молюся Тебе: помози ми на всякое время во всякой вещи, и избави мя от всякия мирския злыя вещи и диавольскаго поспешения, и спаси мя, и введи в царство Твое вечное. Ты бо еси мой Сотворитель и всякому благу Промысленник и Податель, о Тебе же все упование мое, и Тебе славу возсылаю ныне, и присно, и во веки веков.
ДОБРОЙ НОЧИ, ДРУЗЬЯ!!!  АНГЕЛА ВСЕМ КО СНУ!!!  Спасибо тебе Господи за прожитый день!
Молитва в дорогу сорока мученикам Севастийским. "О страстотерпцы Христовы, во граде севастийстем мужественно пострадавшии, к вам, яко молитвенникам нашим усердно прибегаем и просим: испросите у Всещедраго Бога прощение согрешений наших и жития нашего исправление, да в покаянии и нелицемерной любви друг ко другу поживше, со дерзновением предстанем страшному судищу Христову и вашим предстательством одесную Праведнаго Судии предстанем. Ей, угодницы Божии, будите нам, рабам Божиим (имена), защитниц
✨✨☦️✨ МОЛИТВЫ О ПОМОЩИ МАТРОНЕ МОСКОВСКОЙ ✨☦️✨ ✨ «О блаженная, Мати Матроно, услыши и приими ныне нас, грешных, молящихся тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих скорое поможение и чудесное исцеление всем подавающи; да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущимся в многосуетнем мире сем и нигдеже обретающим утешения и сострадания в скорбех душевныхи помощи в болезнех те
Молитва преподобному Сергию Радонежскому, Всея России чудотворцу. "О священная главо, преподобне и богоносне отче наш Сергие, молитвою твоею, и верою и любовию, яже к Богу, и чистотою сердца, еще на земли во обитель Пресвятыя Троицы душу твою устроивый, и ангельскаго общения и Пресвятыя Богородицы посещения сподобивыйся, и дар чудодейственныя благодати приемый, по отшествии же твоем от земных, наипаче к Богу приближивыйся и небесныя силы приобщивыйся, но и от нас духом любве твоея неотступивый,
Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий! Слава тебе за всё! Слава тебе за каждый прожитый день! За каждый вздох и каждый шаг! Прости и помилуй. Укрепи в вере и духе твоем. Ты, пришедший спасти нас грешных, спаси нас.
Бежать нам некуда, только с молитвой к Богу . Архимандрит Иоанн Крестьянкин
Пресвятая Богородица, моли Бога о нас, грешных, и помогай нам своими молитвами, яко мы усердно к Тебе прибегаем, скорой помощнице и молитвеннице о душах наших грешных! 🙏🏻
Show more
Бог никого не оставляет. У Него все дети. Нет пасынков. ~ Святитель Феофан Затворник
Нина Смирнова
  • 1
Инна Инна
10 May 2019
  • 0
Тамара Боровкова(Баранова)
11 May 2019
  • 0
ИРИНА УЖЕГОВА( Петрова )
11 May 2019
  • 1
☺☺ ☺☺
11 May 2019
  • 1
Юлия Кирилова
  • 0
Юлия Кирилова
  • 0
александр минаев
17 May 2019
Вообще серьезно!!!!
  • 0
Log in or sign up to add a comment