2 склянки борошна
2 ч.л. пекарського порошку
1 ч.л. суміші прянощів (кориця, кардамон, гвоздика, запашний перець, мускатний горіх або суміш за смаком)
1 ч.л. меленої кориці
1 стакан тертої моркви
1 стакан тертого цукини
1 стакан коричневого цукру, утрамбувати
1 стакан порубаних волоських горіхів + додатково
1 стакан рослинного масла
3 яйця
глазур:
125 г крем-сиру
60 г вершкового масла, розм'якшеного
1 ч.л. ванільного цукру
1 склянка цукрової пудри, просіяти
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Прогріти духовку до 180 ° С (середня потужність для газових духовок). Форму для випічки злегка змастити жиром і застелити пекарської папером.
2. Просіяти борошно з пекарського порошку, прянощами, корицею в миску. Додати і вмішати морква, цукіні, цукор, горіхи, олія, в кінці вмішати яйця. Добре змішати. Викласти ложкою в форму, розрівняти верх.
3. Випікати 45-50 хвилин, до готовності (перевіряти зубочисткою / шпажкою). ЕсліВерх почне тамнеть завчасно, накрити фольгою, блискучою стороною догори.Охолоджувати у формі 10 хвилин, потім перевернути і залишити до повного остигання на решітці.
4. Глазур. Міксрером збити крем-сир з масло і ваніллю, поступово додати просяенну. Пудру.
5. Покрити глазур'ю торт, посипати горішками і подавати.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев