Предыдущая публикация
- 4 курячі грудки без шкіри
- 2 морквини
- 0,5 стебла цибулі- порею (тільки біла частина )
- 1 жовток
- 2,5 ст. л. вершкового масла
- 200 г консервованої кукурудзи
- 0,5 ч. л .
- 4 ст. л. хлібних крихт
- сіль, перець
- 1 цибулина
- 1 солодкий червоний перець
- 1 склянку рису
- 300 мл молока
- 1 ст. л. муки
- щіпка меленого імбиру
- 4 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. меленого мигдалю


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев