домашній сир (пастоподібний) - 300 г,
яйця - 3 шт.,
цукор - 1 склянка,
манна крупа - 1 склянка,
сметана - 100 мл,
розпушувач - 1 ч. ложка,
ванільний цукор - 2 ч. ложки,
улюблені ягоди - 100-150 г,
цукрова пудра - для посипання.
Як приготувати Солодка випічка сирний манник з ягодами
Сир розітріть з жовтками, сметаною, цукром і ванільним цукром.
Додайте перемішану з розпушувачем манну крупу, перемішайте.
Білки збийте до стійких піків, акуратно введіть в сирну масу.
Додайте ягоди, обережно перемішайте.
Приготоване тісто викладіть у змащену олією форму для випічки.
Випікайте при температурі 180 °С 45-55 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте, посипавши цукровою пудрою і прикрасивши свіжими ягодами.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев