Предыдущая публикация
Інгредієнти:
200 мл молока,
1 пакетик ванільного порошку,
2 жовтки,
60 г цукру.
Приготування:
Закип’ятіть молоко з ваніллю, розмішайте виделкою жовтки і додайте до них цукор (він повинен розчинитися, а жовтки стати білими). Зніміть з вогню. Залийте цю суміш молоком і продовжуйте помішувати. Потім отриману масу поставте на повільний вогонь. Добре розмішуйте, щоб соус не згорнувся і не пристав до дна. Не кип’ятіть! Коли соус перестане стікати з ложки, він готовий. Зніміть з вогню і остудіть.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев