Рулет солодкий рецепт з фото
Хочеться поділитися з вами приготуванням солодкого рулету за дуже простим рецептом. Особисто я практикую цей рецепт вже не один рік і жодного разу не стикалася з несподіванкою. Тфу-тьфу, звичайно. Начинку, яку ви будете наповнювати цей рулет, можете використовувати будь-яку, починаючи від самого звичайного варення і до хитрих повітряних кремів. Словом, перешкод вашої фантазії в це випадку немає. Фантазуйте з прикрасою рулету - все у ваших руках!
Склад:
Борошно - 200 гсахара - 170 гВанільний цукор - по вкусуЦедра половини лимона (за бажанням) Розпушувач - 0,5 пачкіЯйца курячі - 4-5 шт
Приготування:
Відокремлюємо жовтки від білків. Білки відразу ставимо в холодильник, а до жовтків додаємо цукор, ванільний цукор і починаємо міксером розмішувати до білого. Зараз додамо терту на дрібній тертці лимонну або апельсинову цедру і добре перемішуємо. З'єднуємо борошно з розпушувачем і просеем через густе сито. З холодильника вибираємо білки і віночком збиваємо до піків. Борошно додаємо до желточной масі, гарненько перемішаємо і вводимо збиті білки. Акуратно перемішуємо знизу вгору поки вся маса не утворює однорідну консистенцію. Виливаємо наше тісто в квадратну форму, застелену пергаментним папером, і відправляємо на 25 хвилин випікатися при температурі 170-180 градусів. Перевіримо тісто на готовність зубочисткою.
А зараз увага! Змочіть кухонний рушник і розкладіть його на кухонній поверхні. Вибираємо тісто з форми і викладемо його разом з пергаментним папером на вологий рушник. Піднімаючи краю рушники разом з пергаментним папером, акуратно, не поспішаючи згортайте рулет. Залиште тісто остигати, а самі за цей час можете підготувати крем.Когда тісто охолоне, розгорніть його в зворотному порядку, видаліть пергаментний папір і наповнюйте рулет начинкою. Знову загорніть рулет і прикрашайте на свій смак.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев