Предыдущая публикация
Інгредієнти:
4 яйця;
250 г цукрової пудри;
8 ст.л. рослинної олії;
350 г борошна;
1 пакетик розпушувача;
150 мл молока;
цедра одного лимона;
1 кг фруктів.
Приготування:
1. Яйця збийте з цукром. Потроху влийте рослинну олію. Додайте борошно з розпушувачем і молоко (за смаком).
2. Ретельно перемішайте інгредієнти і перекладіть тісто на деко, попередньо змащений олією.
3. Зверху треба викласти очищені від кісточок фрукти. Випікайте пиріг при середній температурі до утворення красивої рум’яної скоринки.
4. Готовий пиріг треба посипати пудрою з ароматом ванілі.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1