Предыдущая публикация
Інгредієнти:
картопля - 500 г
яйце куряче - 1 шт
сіль - за смаком
борошно - ~ 2-3 склянки
вершкове масло, зелень - для заправки
Приготування:
Очистити картоплю і відварити в підсоленій воді.Збити картоплю в пюре.
Додати куряче яйце.Додати за смаком сіль .
Додавати частинами борошно. Тісто має вийти м'яким і перестати прилипати до рук.Скачуємо тісто в валики.
Нарізаємо ножем на невеликі шматочки. Відварюємо палюшки в підсоленій киплячій воді або ж в курячому бульйоні. Після закипання даємо покипіти 1-3 хвилини і витягуємо шумовкою.Перемащуємо вершковим маслом і посипаємо смаженою цибулею і зеленню. Смачного.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3