Інгредієнти:
для тіста:
борошно 200 г
масло вершкове 100 г
цукор 100 г
яйця 2 шт.
сметана 5 ст. л.
какао-порошок-3 ст. л.
розпушувач 2 ч. л.
сода 1/4 ч. л.
для безе:
кокосова стружка 160 г
пудра цукрова 100 г
яйця-5 шт.
крохмаль 1 ст. л.
Цей шалено смачний торт готується досить легко і швидко. Завдяки кокосовій стружці десерт набуває ніжний і ненав’язливий горіховий присмак. Важливо, щоб сметана, вершкове масло і яєчні жовтки були кімнатної температури!
Приготування:
Для шоколадного шару: борошно перемішати у великій мисці з розпушувачем, содою, цукром і какао-порошком. Потім додати суху суміш жовтки, м’яке масло і сметану, ретельно збити все міксером до отримання тесту, що нагадує густу сметану.
Деко з бортиками вистелити пекарської папером, перелити в неї тісто і акуратно розрівняти поверхню. Для кокосового безе: білки збити з дрібкою солі, невеликими частинами всипати, збиваючи в щільну піну, цукрову пудру.
Далі порціями ввести в збиті білки кокосову стружку і крохмаль і обережно все перемішати. Викласти білково-кокосову масу поверх шоколадного тіста у форму, розрівняти поверхню.
Спекти шоколадний торт з кокосовим безе 40-45 хвилин при 180градусах: безе підрум’яниться, а корж добре підніметься. Готовий виріб злегка остудити, розрізати вздовж на два коржа і переслоить їх будь-яким кремом, прикрасити торт за власним бажанням.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев