Предыдущая публикация
Інгредієнти:
Пекінська капуста - 400 г
Шинка - 200 г
Болгарський перець - 1 шт.
Консервована кукурудза - 100 г
Майонез - 3 ст. л.
Сіль, перець - за смаком
Зелена цибуля
Спосіб приготування:
1. Пекінську капусту розділіть на чотири поздовжні частини і дрібно наріжте.
2. Шинку наріжте соломкою невеликої товщини.
3. Перець помийте, видаліть насіння і теж наріжте соломкою.
4. З консервованої кукурудзи злийте зайву воду. Змішайте шинку, перець, пекінську капусту і кукурудзу.
5. Трохи посоліть і додайте чорний перець за смаком. Заправте салат майонезом і прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев