Складові:
Для тіста:
Борошно - 300 г
Сухі дріжджі - 1 ч. Л.
Сіль - 1/2 ч. Л.
Цукор - 1/4 склянки
Яйце - 1 шт.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Тепла вода - 120 мл
Окремо:
100 г вершкового масла, дуже м'якого
начинка за смаком (консервована вишня; тертий гарбуз + цукор + кориця; яблука)
цукрова пудра
Приготування:
1. У чаші для міксера з'єднайте борошно, дріжджі, сіль, цукор і перемішайте. Додайте інші інгредієнти, перемішайте ложкою, а потім насадкою "гачок" місіть тісто до еластичності 10 хвилин. Тісто має вийти м'яким, але не липким. Перекладіть тісто в миску, змащену маслом, накрийте харчовою плівкою і залиште підійти до збільшення в два рази.
2. Деко застеліть пекарським папером. Тісто розділити на 4 частини.
3. Змастіть робочу поверхню вершковим маслом. Візьміть частину тіста і на столі розтягуйте його в прямокутник (у мене 27 * 38 см), а потім змастіть вершковим маслом.
4. Викладіть в ряд начинку по більшій стороні і починайте згортати в рулет. Закрутіть рулет у вигляді равлика.
5. Викладіть булочку на деко, верх змастіть малою кількістю масла. Цю ж роботу виконайте з іншими частинами тіста. Поставте деко в тепле місце, щоб булочки ще раз підійшли, хвилин 30-40. Розігрійте духовку до 180 С.
6. Випікайте булочки 20 хвилин або до готовності.
Готові гарячі булочки присипте цукровою пудрою і перекладіть на решітку до повного охолодження.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев