Скумбрія - дуже пікантна рибка, з якої можна приготувати дуже багато смачних страв. Хочу запропонувати Вам рецепт скумбрії, тушкованої з цибулею і морквою. Виходить легке і смачне блюдо. На гарнір раджу відварений рис.
Приготування:
скумбрія - 2 шт .;
сіль і спеції - за смаком;
ріпчаста цибуля - 1 шт .;
морква - 1 шт .;
рослинне масло для смаження;
томатна паста - 2 ст. л .;
зелень для прикраси.
Скумбрію очистити від нутрощів, хвіст відрізати, рибу ретельно промити.
Нарізати скумбрію на порційні шматочки.
Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці. Обсмажити овочі на сковороді в розігрітій олії, періодично помішуючи, до напівготовності.
Рибу посолити, посипати спеціями, перемішати. Шматочки скумбрії викласти на моркву з цибулею, накрити кришкою (воду додавати не треба) і залишити потомитися на маленькому вогні хвилин 10.
Потім відкрити кришку, до скумбрії, цибулі та моркви додати томатну пасту, дуже акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 15 і більше на дуже маленькому вогні.
Смачна і пікантна скумбрія, тушкована з цибулею і морквою, готова.
Подавати можна зі свіжою зеленню і відвареним рисом на гарнір.
Смачного! Радуйте своїх близьких смачними рецептами!


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев