Uite ce îți recomandăm noi:
Ingrediente
- 1kg ceafă de porc
- 30 g sare
-1 linguriță de ardei și de piper uscat
-1 ceapă
-1 morcov
- frunză de dafin
- scorțișoară pudră pe vîrf de linguriță
-100 ml vin alb sec
- 30 ml ulei
-1 vârf de linguriță de rozmarin
-1 vârf de linguriță de boia de ardei dulce
-1 căpățână de usturoi
-5 boabe de coriandru
- cateva boabe de ienupar
Metoda de preparare
Laşi carnea la marinat cu o zi înainte să o găteşti sau măcar o oră înainte de gătit.Adaugi boiaua dulce,piper, sare şi sorțișoara şi amesteci. Cureţi căţeii de usturoi şi îi tai foarte fin, apoi adaugi în usturoiul şi rozmarinul și restul ingredientelor. Torni vinul și omogenizezi compoziţia cu restul ingreientelor.
Aşezi carnea de porc pe o tavă de copt şi le condimentezi cu sare şi piper negru măcinat, după gust. Torni marinata peste carne şi nivelezi, până când fileurile sunt complet acoperite. Păstrezi un pic din cantitatea de marinată pentru a unge carnea în timp ce o frigi, dacă vrei să obţii o glazură delicioasă şi frumoasă.
Laşi ingredientele să marineze carnea cel puţin o oră (sau peste noapte), apoi frigi carnea pe grătar.
Ceafa de porc la grătar este perfectă dacă o serveşti și cu o salată proaspătă.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев