Gospodina noastră a făcut o supă așa de bună, încât a intrat și în cărțile de rețete, iar noi avem pentru tine rețeta originală.
Ingrediente:
1 piept de pui
1 morcov
1 ceapă
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină mică
100 gr smântână
2 gălbenuşuri
3 căţei de usturoi
Pătrunjel verde tocat
Sare și piper - după gust
Mod de preparare:
- Se fierbe carnea și se elimină spuma care se formează.
- Se adaugă legumele tăiate în bucăți mari, se pune puțină sare. Se lasă la fiert până se înmoaie bine.
- Se scoate carnea și legumele din zeama în care au fiert.
- Se taie pieptul fâşii subţiri, se adaugă în oală.
- Se pasează legumele, cu excepţia cepei care se aruncă şi se pun în oală. După primul clocot, se adaugă puțină sare.
- Se bate smântâna cu gălbenușurile și se adaugă o lingură de supă.
- Se oprește focul, se lasă 5 minute şi se adaugă amestecul de smântână cu gălbenuşuri.
- Se amestecă bine, se adaugă usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat mărunt.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев