😉
Ingrediente:
400g carne de porc de la Rogob;
2 castraveți;
frunze de varză chinezească;
1 ceapă roșie;
frunze de coriandru (opțional);
ardei iute (opțional);
2 lingurițe sos de soia;
1 linguriță zahăr;
Mod de preparare:
Tăiem carnea de porc fîșii subțiri, adăugăm peste ea cîteva lingurițe de sos de soia și o linguriță de zahăr. O lăsăm o oră să se marineze, apoi o prăjim pe tigaie, sărăm și pipărăm.
Tăiem castraveții pai și ceapa. Varza o tăiem fîșii. Întindem foaia de lavaș, punem peste ea carnea, castraveții, varza, ceapa, frunzele de coriandru, ceapa verde și rondele de ardei iute. Stropim cu puțin suc de lămîie și rulăm lavașul.
Poftă bună!


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев