😉
Niște trucuri de marinare pentru un mușchi de vită la grătar sau o friptura de porc la cuptor cu adevărat fragedă:
⭐️1. Ceaiul – conține tanin, care este un ingredient natural pentru fragezire. Poți face o ceașcă sau două de ceai negru, lasă la răcit și folosește pentru o marinadă gustoasă.
⭐️2. Vinul, sucul de citrice sau oțetul – toate acestea sunt acide și ajută la înmuierea fibrelor musculare, adăugând în același timp și aromă. Pentru sucul de citrice folosește lamâie, lime sau ananas. Oțetul poate fi balsamic, din cidru de mere sau de casă. Vinul roșu este un ingredient bun deoarece conține tanin.
⭐️3. Bere – pe langa aroma pe care o dă, berea conține alfa acizi și tanin, fiind un ingredient magic pentru orice friptură. Lasă la marinat cel puțin o oră pentru rezultate excelente.
⭐️4. Ghimbirul – pe lângă aroma inconfundabilă, ghimbirul contine o enzime care fragezește carnea în mod natural.
⭐️5. Iaurtul și lapte bătut – acestea sunt slab acide, dar conținutul crescut de calciu activează enzimele din carne, ajutând la fragezirea acesteia.
Tu cum obișnuiești să fragezești carnea? Dacă folosești una din metodele de mai sus, scrie-ne în comentarii.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев