Чтобы хорошо готовить, недостаточно любить покушать. Надо полюбить сам процесс, вкладывать в каждую его минуту любовь. Согласны?
5.6M участников
"Тещин язык" из кабачков
Ингредиенты:
Кабачок — 2 Штуки
Сыр — 100 Грамм
Сметана — 100 Миллилитров
Чеснок — 1 Зубчик
Яйцо — 3 Штуки
Мука — 1/2 Стакана
Соль — По вкусу
Укроп — 1 Пучок
Масло растительное — 100 Миллилитров (для жарки)
Помидоры черри — 5-6 Штук
Приготовление:
1. Кабачки помойте и нарежьте вдоль на тонкие ломтики - "язычки". Посолите.
2. Обваляйте "язычки" в муке, затем окуните их во взбитые яйца.
3. Обжарьте ломтики на разогретом масле с двух сторон по 2-3 минуты.
4. Нарежьте сыр ломтиками.
5. Порежьте мелко зелень и чеснок. Чеснок добавьте в сметану, перемешайте.
6. Выкладывайте обжаренные "язычки" на бумажную салфетку для того, чтобы стекло лишнее масло. Смажьте каждый
U maskan shu darajada sokin va ayni damda judayam chiroyliki buni k6rmaganlar ham oramizda y6q emas. Go'yo hammaning nazari sizga qaratilgan. Hamma hammani u yerda birma - bir uchratasiz. Mana bir yildan oshdiki tez-tez boradigan bo'ldim... Avval hech ham ko'rmaganman. Har safar borganimda bo'g'zimda nafasim tiqilib, ko'zimda yosh bilan faqatgina ,,oxx'' tortib yoningizga yaqinlashaman. Go'yo hammasi tushdek... Dunyoning ishlari qiziq ekan, birkam dunyo. To'gri hammamiz bir kun o'wa joyga boramiz, lekin judayam erta ketdiz. Hayot sinovlariga bardoshi yetmagan jigarim. Yolg'izim. Oxiratingiz obod bo'lsin!