Bekzod ahmedov
received a birthday gift from Одноклассников
14 Feb 2018
  • Like0
Bekzod ahmedov
liked this
Bekzod ahmedov
participated in the poll
Кани кимни мухлиси куп экан😂?
Mайли саккиз тилни билганинг яхши, Хорижий юртларда бўлганинг яхши. Аммо бир ишинг деб ўлганинг яхши, Бунча уялмасанг ўзбеклигингдан? Минг йил чирансангда сендан чиқмас рус, Сочингга берсангда бўяб сариқ тус. Товуққа хам тақлид қиларми товус? Бунча уялмасанг ўзбеклигингдан? Хўп замонавий бўл тўплагин олтин, Сен ўхшаш истаган ўшал зотлар чин. "Бисмиллоҳ" ҳам айтмас таомдан олдин, Бунча уялмасанг ўзбеклигингдан? Сенинг бобонг Темур! Грозный эмас, Сен "чистый" миллатсан "грязный" эмас. Руслар учун #опросы
Bekzod ahmedov
participated in the poll
Испания Чемпионати Ла Лига 18 тур, 07/01/2018 й. БАРСЕЛОНА — ЛЕВАНТЕ Бошланиш вакти:: 18:15 (Москва), 20:15 (Тошкент), 21:15 (Астана) Стадион: «Камп Ноу», Барселона, Каталония
Сиз кимга мухлислик киласиз? За кого вы будете болеть?
Results after voting
Bekzod ahmedov
participated in the poll
Испания Чемпионати, Ла Лига. 18 тур. «Сельта» — «Реал Мадрид». Бошланиш вакти: 22:45 (Москва); 00:45 (Тошкент); 01:45 (Астана). Трансляция:" FUTBOL TV" (Узбекистон); «Матч ТВ», «Матч! Футбол 3» (Россия), «Сетанта Спорт» (Евразия), «Футбол 2» (Украина), «Qazsport» (Казахстан).
Сиз кимга мухлислик киласиз? За кого вы будете болеть?
Results after voting
Bekzod ahmedov
participated in the poll
7 Jan 2018
La-Liga 18-turning markaziy to'qnashuvi. SELTA de VIGO vs REAL MADRID Bosh vaqti: 00:45 Tosh vaqti, 22:45 Mosk vaqtida. Telekanallar: FUTBOL TV, MATCH TV, FUTBOL 3. Sizningcha qaysi jamoa g'alaba qozonadi?
Results after voting
Bekzod ahmedov
participated in the poll
Коутиньо VS Иско
Ким кучлий? Кто круче?
Results after voting
Bekzod ahmedov
participated in the poll
6 Jan 2018
Siz Real Madrid jamoasida mana shunday trio bo'lishini xoxlaysizmi?
Results after voting
Elyorbek #опросы
Show more